SEURAESITTELY


Tampereen Urheiluampujat ry eli TaU on varsin tuore seura Suomen ampumaradoilla, se perustettiin 7.12.2014. Tapahtumat seudun ampumatoiminnassa, jotka hankaloittivat erityisesti pistooliampujien harrastamista ja kilpailua, johtivat siihen, että useat aktiiviset harrastajat ja urheilijat päättivät perustaa oman seuransa, jolla on selkeä päämäärä: urheiluammunnan voimakas kehittäminen ja urheilijoiden tukeminen.

TaU:n jäsenenä sinulta odotetaan syvää halua kehittää sekä omaasi että muiden osaamista ja viihtyvyyttä sekä hyvää asennetta ja intohimoa lajia kohtaan. Olet tervetullut seuraamme, mikäli erinomainen yhteishenki ja tekemisen meininki ovat sinulle tärkeitä.

Sinulla onkin mahdollisuus liittyä arvokilpailuissa menestyneiden urheilijoidemme joukkoon, jota valmentaa pitkään lajin parissa työskennelleitä lajiosaajia. Heidän tietotaitonsa ja tukensa avulla sinusta valmennetaan huippumenestyjä paikallisiin, valtakunnallisiin ja kansainvälisiin arvokilpailuihin.

Tampereen Urheiluampujat keskittyy nimensä mukaisesti urheiluammuntaan, eli tähtää siis kilparadoille. Seura tarjoaa sinulle myös mahdollisuuden harrastaa ammuntaa ilman kilpailuihin osallistumista. Tärkeintä on yhdessä tekeminen ja harrastajan tukeminen yksilön henkilökohtaisista tavoitteista riippumatta.

Joukossamme on moninkertaisia Suomen mestareita, SM-mitalisteja ja Suomen ennätysurheilijoita sekä myös kansainvälisissä kilpailuissa menestyneitä urheilijoita - siis osaamista ja intohimoa lajia kohtaan. Voit olla osa tätä ketjua.

Tampereen Urheiluampujat on asettanut tavoitteekseen olla TAMPEREEN SEUDUN PARAS AMPUMASEURA. Ota siis haaste vastaan ja liity mukaan.

SEURAN PERIAATTEETHaluamme kertoa sinulle seuramme tärkeimmistä periaatteista, jotta ymmärtäisit, millaiselle perustalle seura on perustettu. Seuran jäsenenä sinun on sisäistettävä nämä periaatteet, sillä ne määrittävät koko seuran toimintaa - ne luovat seuran identiteetin. Jäsenenä olet tärkeä osa tätä kokonaisuutta.

Seuran säännöt määrittelevät seuran tavoitteeksi jäsentensä urheiluammuntaan tarvittavan taidon kouluttamisen, ruumiillisen kunnon ja henkisen vireyden kehittämisen ja ylläpitämisen avulla kasvattaa heistä työkykynsä ja henkisten ominaisuuksiensa puolesta yhteiskunnalle hyödyllisiä kansalaisia, tarjota heille terveitä vapaa-ajan harrastuksia sekä edistää toimialueellaan yhdistyksen tarkoituksen mukaista toimintaa.

Tämä tiivistyy lauseeseen Tampereen Urheiluampujat haluaa tarjota kaikille mahdollisuuden ampumaharrastukseen.

Seura haluaa olla Tampereen ja samalla Suomen paras ampumaseura. Suomen parhaaksi ampumaseuraksi tulemme, kun menestymme kansallisissa ja kansainvälisissä kilpailuissa; sitoutamme kanssaurheilijamme laajasti seuran toimintaan mieluisalla tavalla; johdamme ja kehitämme TaU:ta siten, että se on seurana arvostettu ja - ennen kaikkea - olemme itse tyytyväisiä toimintaan.

Tähän tavoitteeseen päästään toimimalla:

- yhdessä ja menestystä tukien, jolloin tuemme kanssaurheilijoita ja muodostamme aktiivisen yhtenäisen jäsenistön. Olemme iloisia omasta ja muiden menestyksestä - kunnioitamme toisia, emmekä anna kateellisuudelle sijaa. Säilytämme kuitenkin tietyn nöyryyden.

- luovasti ja rohkeasti, sillä haluamme seuran toiminnan heijastavan iloa ja edistystä. Kannustamme toisiamme uuden luomiseen.

- luotettavasti ja avoimesti, jolloin kommunikoimme aktiivisesti toistemme kanssa. Toimielimet viestivät aktiivisesti ja avoimesti jäsenistölle ja sidosryhmille. Puolestaan jäsenistöä kannustetaan esittämään ajatuksensa toimielimille viipyilemättä.

- lojaalisti, jolloin pyrimme toimimaan seuran ja kanssaihmistemme edun mukaisesti.

RATAVUOROT


Tampereen Urheiluampujien jäsenillä on käytössään harjoitusvuoroja kolmessa paikassa neljänä viikonpäivänä vuoden ympäri.

TIISTAI
Satakunnan lennoston ampumarata (kello 16 - 20): 25 m pistooli, 50 m pienoiskivääri, 150 m kivääri, 300 m kivääri
Ilma-aserata (kello 16 - ): 10 m ilma-ase

KESKIVIIKKO
Satakunnan lennoston ampumarata (kello 16 - 20): 25 m pistooli
LAUANTAI
Osmonmäen ampumarata (kello 12 - 15): 25 m pienoispistooli, 50m pienoispistooli/-kivääri
SUNNUNTAI
Osmonmäen ampumarata (kello 12 - 14): 25 m pienoispistooli, 50m pienoispistooli/-kivääri


LISÄTIETOJA
Osmonmäen ampumarata: Ainonkatu 1, Tampere

Ilma-aserata: Keskiruskonkatu 8 1 B1, Tampere. Vuoro järjestetään ilmoittautumisten perusteella - ilmottautuminen Pentti Paavilaiselle (puh. 040 773 8889)

Satakunnan lennoston ampumarata: tien 3003 varrella Tampere-Pirkkalan lentoaseman kupeessa noin 300 metriä Satakunnan lennoston risteyksestä etelään (Lempäälän suuntaan). Mäen päällä itään osoittava kyltti "Varuskunnan ampumarata"

TAMPEREEN URHEILUAMPUJAT SOSIAALISESSA MEDIASSATaU TIEDOTTAA!


Kevätkokous 5.6.2019 kello 18 Tammelan Hovissa

Tampereen Urheiluampujat ry järjestää sääntömääräisen kevätkokouksensa Tampereella Tammelan Hovissa (osoite: Tammelan puistokatu 21, Tampere) keskiviikkona kesäkuun 5. päivänä 2019 kello 18.00. Tervetuloa päättämään yhteisistä asioista. Seura tarjoaa jäsenilleen pullakahvit kesän kunniaksi!

YHTEYSTIEDOT JA HALLITUS

Mikäli olet kiinnostunut seuran toiminnasta, ota yhteyttä Pentti Paavilaiseen (puh: 040 773 8889). Lue myös ohjeet Jäsenyys-sivulta ja useimmin kysytyt kysymykset.

Yhteystiedot:

Sähköposti sihteerille: berghem.timo[a]gmail.com

Tampereen Urheiluampujat ry:n IV hallitus (1.1.2018 - 31.12.2018)

PUHEENJOHTAJA
Mika Vuolle
044 256 2221
mikatvuolle[a]gmail.com

VARAPUHEENJOHTAJA, TOIMINTA-AMMUNTAVASTAAVA
Juha Lindberg
040 050 9279
parkki@wippies.com

SIHTEERI
Timo Berghem
044 022 1968
berghem.timo[a]gmail.com

RAHASTONHOITAJA
Juha Lamberg
040 521 8271
juha.lamberg[a]luukku.com

OLYMPIA- JA KOULUTUSVASTAAVA
Pentti Paavilainen
040 773 8889
pentti.paavilainen[a]gmail.com

HALLITUKSEN JÄSEN
Veli-Pekka Laurila
0400 403 551
vp.laurila46[a]gmail.com

HALLITUKSEN VARAJÄSENET
Jani Piippo
040 411 6097
jani.vo.piippo[a]gmail.com

Jere Piippo
044 216 8119
piippo.jere[a]hotmail.fi